Mini Design Blog

Mini Design Blog

The BabyRoom: minden, ami a babaszobát egyedivé varázsolja

2017. október 07. - MiniDesignBlog

img_4430.JPG

A The BabyRoom csapata év elején  alakult meg, és szeptemberben változásokon esett át, új márkák csatlakoztak a csapathoz.


Az eredeti ötlet Szilágyi Melinda, a Minnie Me's tervezőjének fejéből pattant ki. Melinda szeretett volna egy olyan kis közösséget, amiben a tervezők támogatják egymást, és bármikor fordulhatnak segítségért egymáshoz. Ezenkívül fontos volt a hasonló gondolkodás és az, hogy a tagok jól tudjanak együttműködni, ezekből pedig egymást inspirálva, akár közös együttműködések, kollekciók is születhessenek.

img_20170920_085825_137.jpg

                                                             Anya-lánya ruhák a Minnie Me's - től 

 

 

fullsizerender.jpg

                                                               Tender Toes - baba mokaszinek 


20170324_tamina_106.jpg                                                                       BabaKukk Születésfotó

img_7786.JPG

KisTojás Babajátékok

Habár  a csapat idén szeptemberben változásokon és tagcseréken esett át, a fő irányvonal megmaradt.  Elsősorban a 0-3 éves korosztály számára terveznek és készítenek egyedi, vidám kiegészítőket, játékokat, ruhákat. Ezen kívül két tehetséges fotós is erősíti a csapatot.

img_7783.JPG

                                                                            Lorela by Enikő

 

img_4893.JPG

                                                                          B.Cute - cukiságok horgolva

img_7780.JPG

 Nusky Toys Szilikonékszerek és kiegészítők 

img_7790.JPG

Sweet Little Home

A The BabyRoom csapatát jelenleg 11 hazai márka/ vállalkozás alkotja:
BabaKukk Születésfotó, B.Cute - cukiságok horgolva, Egyedi pelenkatorta Zsófitól,  Farkas Patrícia Photograpy, KisTojás Babajátékok, Lorela by Enikő, Minnie Me's, Nusky Toys Szilikon ékszerek és kiegészítők, Renufaktura, Sweet Little Home, Tender Toes- baba mokaszin

A márkák kínálatát végigböngészve mindent megtalálhatunk, amivel egyedivé tehetjük a kisbabánk szobáját, vagy ruhatárát, de akár a születését vagy a fontos pillanatokat is egyedi módon tudjuk megörökíteni.

egyedi_pelenkatorta_001_minnie_egeres_pelenkatorta.jpg

Egyedi Pelenkatorta Zsófitól

img_7787.JPG

Farkas Patrícia photography 

img_7789.JPG

Renufaktura


Ha babalátogatóba készülünk, akkor is rábukkanhatunk valami csodaszép, egyedi ajándékra, amiből biztos, hogy nem kapnak kettőt a friss szülők, hiszen a legtöbb termék akár teljesen személyre szabható.

Érdemes követni a csapatot Facebookon és Instagramon (@thebabyroom.hu) is, hogy ne maradjatok le semmiről, hiszen a lányok offline és online pop-up vásárokkal és akciókkal is szoktak készülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minidesign.blog.hu/api/trackback/id/tr1912936491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása