Mini Design Blog

Mini Design Blog

Helló Farsang!

2018. január 29. - MiniDesignBlog

A farsangi időszak kezdete mindig vízkereszt, azaz január 6., a vége pedig mindig hamvazószerda, ez 2018-ban február 14-re esik.

 

A gyerekek és felnőttek körében is népszerű, mókás ünnep. Sokan nagy lázban égnek, van akinek határozott elképzelése van, másoknak viszont hatalmas fejtörést okoz, minden öltözzön be. Sokan sajátkezűleg készítenek jelmezt, de már rengeteg kész jelmez közül tudunk választani, ha nincs időnk, vagy kézügyessségünk.

Amikor a fiaim kisebbek voltak, én is készítettem nekik a jelmezeket, beöltöztek pl. kis egérnek, Mickey egérnek, Pán Péternek, Harry Potternek, Batman-nek és Superman-nek, sőt Olafnak is a Jégvarázsból. Idén a rendőr és a Pókember jelmezekre esett a választásuk. 

A ti gyerkőceitek minek öltöznek be idén? Esetleg már túl is vagytok a farsangon? Ha van kedvetek küldjetek képet! 

A Pinterestről pedig összeválogattam néhány ötletet:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minidesign.blog.hu/api/trackback/id/tr9113610051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása